Imprimir aquesta pàgina

El ple reconeix els 30 anys de dedicació altruista de la jutgessa de pau

11 Desembre 2019 ~

JutgessaRecentment, Rosa Maria Bertran va ser reelegida com a jutgessa de pau titular de Teià amb el vot unànime de tots els grups municipals. Aquell dia, Bertran era fora del municipi i no va poder rebre el reconeixement de la corporació. Per això, l’Ajuntament va convidar-la expressament a la següent sessió plenària, celebrada el passat 21 de novembre, per agrair-li la seva voluntat de servei.

L’alcalde, Andreu Bosch, va fer una lloança dels 30 anys ininterromputs de dedicació altruista a la comunitat i va obsequiar-la, en nom de tota la corporació, amb una reproducció en plom del signaculum romà de Vallmora.

Bertran va agrair les felicitacions dels grups municipals i va rememorar la trajectòria al costat de la seva secretària, Rosa Colomer. “Vaig començar quan estudiava la carrera de Dret, amb 21 anys. No hi pensava estar tants anys”, va bromejar Bertran.

Més agraïments

Al final del ple, l’alcalde va tornar a llegir el discurs que ja va pronunciar amb motiu de la cloenda de la Festa Major per donar les gràcies a tots els participants, els establiments comercials, les entitats del poble, les diverses regidories, la Policia Local i els Serveis Municipals. La regidora de Festes, Olga Parra, que afrontava la seva primera Festa Major, va dir que se li havia fet curta i va dedicar unes paraules d’elogi als voluntaris de la Comissió de Festes i al seu antecessor en el càrrec, Francesc Ribas, “perquè coneix el pa que s’hi dona”.

Els grups municipals van expressar també el seu reconeixement als quatre finalistes dels premi al Teianenc de l’Any: mossèn Xavi Pich, que en va ser el guanyador, i l’actriu Sílvia Aranda, el jove jugador de bàsquet Mateu Crisol i el president del Club de Futbol Joventut, Ignacio Gil.

ERC-Compromís amb Teià, JxCat i GT van felicitar l’Agrupament Escolta Mintaka com a mereixedor del Tei de Plata, coincidint amb el 50è aniversari de la seva fundació. Cs i el PSC també s’hi van sumar, però van abstenir-se en la proposta de concessió del guardó. El portaveu de Cs, David Basi, va dir que el premi “és a proposta del Govern i hi ha poc marge”, mentre que el socialista Joaquim Roca va recordar la seva primera sortida al castell de Burriac com a escolta. “El Cau em té el cor robat, però m’he d’abstenir perquè hauríem volgut parlar d’altres persones”, va objectar.