caenfrdeites

S'atorga el Tei de Plata 2014 a Joan Maria de Castellar

Imprimir correu electrònic
Galeria d'imatges

decastella

Després que el passat 11 de novembre, amb la celebració de Sant Martí i en plena Festa Major, s'atorgués el Tei de Plata 2014 a l'artista Joan Maria de Castellar, la sessió plenària d'ahir al vespre va aprovar, per unanimitat de tots els grups municipals, el dictamen sobre aquesta concessió.

En l'acte de concessió del Tei, els assistents van poder conèixer a través d'una filmació, l'obra i la vida d'aquest artista en un homenatge ple d'emotivitat. Castellar, que va rebre el guardó de mans de l'alcalde Josep Botey, va destacar que ell "mai anava al davant, sinó al costat" del seu equip, que també considerava mereixedor d'aquest homentatge.

Uns dies després de l'acte, el ple de l'Ajuntament ha ratificat aquesta proposta, amb el següent text:

Vista la proposta del regidor de Cultura, de data 9 de novembre 2014, referent a la concessió del Tei de Plata 2014.
La Comissió Informativa, en harmonia amb la proposta presentada pel regidor de Cultura, al ple de l'Ajuntament proposa l'adopció dels següents acords:

Primer: Concedir el Tei de Plata a Joan Maria de Castellar i Bertran.

Teianenc que ha destacat en diferents vessants de la seva polifacètica trajectòria artística i professional. De caràcter afable i altruïsta, ha treballat intensament en les arts figuratives com l'escultura, la pintura, el dibuix i professionalment, la seva arquitectura, que ha estat la seva activitat professional principal, ha estat reconeguda arreu i ha deixat la seva empremta en diferents edificis de Teià.

Enguany, el dia 12 de novembre de 2014, el seu treball principal i més visible, el Parc de Can godó, compleix 20 anys i continua en perfecta vigència per la seva versatilitat, funcionalitat i vistositat, i que ha acollit nombrosos esdeveniments de tota índole, i és punt de referència per a teianencs i teianenques i emplaçament cívic i de convivència.

Ha col·laborat amb diferents entitats teianenques, que han aprofitat el seu talent i la seva traça artística, per al desenvolupament de les seves activitats culturals, esportives, educatives, etc.

Per tot això, volem que es tingui en consideració la proposta de lliurar enguany el Tei de Plata, guardó tan preuat per tots els teianencs i teianenques, a Joan Maria de Castellar i Bertran.

Segon: Fer constar en el Tei de Plata la següent inscripció:

"Per la trajectòria professional i artística i per la col·laboració desinteressada amb les entitats i el poble de Teià".

Teià, 13 de novembre de 2014.

 PROPOSTA CONCESSIÓ TEI DE PLATA 2014

1. Es proposa concedir el Tei de Plata 2014 a Joan Maria de Castellar i Bertran

Teianenc que ha destacat en diferents vessants de la seva polifacética trajectòria artística i professional. De caràcter afable i altruïsta, ha treballat intensament en les arts figuratives com l'escultura, la pintura, el dibuix, i professionalment, la seva arquitectura que ha estat la seva activitat principal ha estat reconeguda arreu i ha deixat la seva empremta en diferents edificis de Teià.

Enguany, el dia 12 de novembre de 2014, el seu treball principal i més visible, el Parc de Can Godó, compleix 20 anys i continua en perfecta vigència per la seva versatilitat, funcionalitat i vistositat, i que ha acollit nombrosos esdeveniments de tota índole i és punt de referència per a teianencs i teianenques i emplaçament cívic i de convivència.

Ha col.laborat amb diferents entitats teianenques, que han aprofitat el seu talent i la seva traça artística, per al desenvolupament de les seves activitats culturals, esportives, educatives, etc.

Per tot això, volem que es tingui en consideració la proposta de lliurar enguany el "Tei de Plata", guardó tan preuat per tots els teianencs i teianenques, a Joan Maria de Castellar i Bertran.

2. Es proposa fer constar en el Tei de Plata la següents inscripció:

"Per la trajectòria professional i artística i per la col.laboració desinteressada amb les entitats i el poble de Teià"

Francesc Ribas Paris
Regidor de Cultura
Teià, 9 de novembre de 2014

 

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites