Menu

Escola El Cim

Informació addicional

 • Nom del Centre: CEIP El Cim
 • Informació del Centre:

  cim3

  c/ Puigoriol, 86
  Telèfon: 935 409 046
  Fax: 935 409 156
  a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.">Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Web: www.escolaelcim.com

  EQUIP EDUCATIU

  Director: Manuel Gallego
  Cap d'Estudis: Anna Martínez
  Secretari: Pere Altimira

  AMPA

  President de l'Ampa: Daniel Poch
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  ENSENYAMENTS

  Educació infantil i Educació primària

  CENTRES VINCULATS

  SES Teià

  OFERTA FORMATIVA

  L'escola El Cim és l'escola de Teià. Una escola catalana, oberta al poble i a les famílies. Una escola que es renova per fora i per dintre, que treballa des del present amb una visió de futur. On s'ofereix una educació personalitzada, activa i innovadora. On ajudem a que cada alumne pugui desenvolupar la seva curiositat intel·lectual, la seva creativitat i s'esforci per arribar més lluny, per créixer com a persona amb un esperit crític, solidari i respectuós amb el medi ambient.

  Activitats escolars complementàries

  Projectes d'Innovació pedagògica: Projecte Biblioteca Escolar " PuntEdu,"; Projecte experimental de llengües estrangeres; Pissarres interactives; Escola Verda.

  Programes educatius organitzats per l'Ajuntament: Promoció d'hàbits alimentaris saludables (tots nivells); Programa d'habilitats socials (3r i 4t); Educació per a una mobilitat segura (5è i 6è).

  Programa de reutilització de llibres de text. Activitats extraescolars. Gestió del servei de ludoteca matí/tarda. Activitats del poble: Festa Major, Sant Ponç, Nadal. Fira de segona mà. Festa de l'Amistat. Cicles de conferències. Publicació trimestral de la revista Fem el Cim.

  Activitats AMPA:

  Programa de reutilització de llibres de text. Activitats extraescolars. Gestió del servei de ludoteca matí/tarda. Activitats del poble: Festa Major, Sant Ponç, Nadal. Fira de segona mà. Festa de l'Amistat. Cicles de conferències. Publicació trimestral de la revista Fem el Cim.

  CARACTERÍSTIQUES DEL CENTRE

  Horari del centre: de 9:00 a 12:30 i de 15:00 a 16:30 per a tots els alumnes

  Servei ludoteca: 8:00 a 9:00 i de 16:00 a 18:00

  Menjador: 12:30 a 15:00

  EQUIPAMENTS

  Aula d'informàtica, pissarres digitals a totes les aules, aula de música, gimnàs, sala de psicomotricitat, aules d'educació especial, pati per alumnes de primària amb pista d'esports i pati específic per a educació infantil, biblioteca i menjador amb cuina pròpia.

Darrera modificació el
Valorar aquest article
(4 vots)
Més en aquesta categoria: Aula d'art ARTISTRAÇ »
Tornar al principi

guiaG

Guia de comerços
i empreses de Teià

butlletí 127

Butlletí núm 127

bus

Mou-te en Bus

deixalleria
farmacies
ami
casa del marques