Detall de l'esdeveniment

Per Nadal, Teià hi guanya amb el comerç local


Dilluns, 10. Desembre 2018

A les 08:00h 


nadal.jpg

UNA FOTO TÉ PREMI

Cada vegada és més habitual que els clients i la ciutadania empri les noves tecnologies per compartir activitats i, fins i tot, fer la compra amb el telèfon mòbil. Així, que un cop realitzada la compra, el client tindrà l’oportunitat de fer-se una fotografia en un dels establiments participants i poder-se endur un premi valorat en 60€.

El client s’haurà de fer una fotografia original en algun dels establiments que participin en la campanya –que tindran una cartell que ho especifica-. En la fotografia, hauran de demostrar que han comprat o fer ús en aquell establiment mostrant el producte (encara que estigui embolicat) i s’hauran de fer la foto a l’establiment. En el cas de voler fer-se una fotografia amb el venedor, demanem que en cap cas s’entorpeixi l’activitat habitual del negoci o la no voluntat del venedor en aparèixer a la fotografia (establert a les bases del concurs). No hi haurà un límit de fotografies per participant. Bases a concursnadal.teia.cat

Aquesta fotografia haurà de ser penjada com una publicació a Instagram a partir del 10 de desembre i fins al 5 de gener i s’haurà d’incloure l’etiqueta #NadalTeia. De totes les fotografies, un jurat escollit des de l’Ajuntament triaran les 3 que considerin millors un cop acabades les festes. La guanyadora sortiria per votació popular també a Instagram.

 

LA DOBLE PANERA

A banda de les fotografies, també durem a terme una segona activitat amb els establiments que han volgut participar. Si en els darrers anys hem realitzat un sorteig de 1000€ amb 10 guanyadors on el client és qui finalment decideix on compra, enguany els 2 guanyadors es repartiran els comerços.

Cada comerç o establiment oferirà un producte o servei per un valor mínim de 30€ i el guanyador podrà gaudir-lo. Segons s’ha establert amb cada un d’ells, pot ser que sigui un producte ja definit o, pel producte o ofereix, el guanyador i l’establiment podran acabar de definir el premi. 

El client, com anys passats, haurà de dipositar en una urna o el seu tiquet de compra amb el nom i cognoms i un telèfon per contactar. La campanya arrancarà el proper 10 de desembre i finalitzarà el proper 5 de gener de 2019. La següent setmana –encara dia i hora per a determinar- es realitzarà el sorteig per extreure els 2 guanyadors i 2 persones reserves, els quals se’ls contactarà per via telefònica. En cas que un dels guanyadors no sigui localitzat en el període de 7 dies, es procedirà a contactar a la persona en reserva.

Un cop els sigui entregat els premis, els guanyadors comptaran fins el 15 de març de 2019 per gastar-los..

 

instagram.pdf




()

 

 

 

Ajuntamentdeteia