La Festa de l’Esport omplirà de jocs el parc de can Godó

FESTA DE LESPORT 2018Com cada any per aquestes dates, la Regidoria d’Esports organitza la Festa de l’Esport amb la finalitat de fomentar l’activitat física com a hàbit saludable per a totes les edats, i per donar a conèixer l’oferta esportiva del municipi.

Enguany la Festa de l'Esport abastarà tres dies. Divendres 1 de juny, a les 19:30h, tindrà lloc la tradicional master class de Zumba Cim a la plaça de la Cooperativa.

Dissabte dia 2 a les 10h, el Poliesportiu Municipal El Cim acollirà les exhibicions infantils de balla-balla, multiesport, style dance i hip hop, a càrrec dels nens i nenes que practiquen regularment al pavelló aquestes activitats en horari extraescolar.

L’endemà diumenge tota l'activitat es traslladarà al parc de can Godó. De 10.30 a 13.30h, s’hi celebrarà una festa esportiva amb jocs gegants com una megacistella de bàsquet o un futbolí humà, i altres ofertes lúdiques i de lleure com un circuit de karts i un camp de futbol en miniatura per a equips de tres persones.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom.
Tornar al principi

Cercador

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.