Logo
Imprimir aquesta pàgina

El Poliesportiu promou l’anglès en les activitats per a infants

poiesportiu01Aquest setembre, el Poliesportiu Municipal el Cim de Teià incorpora novetats importants en la programació de cursos per a infants, joves i adults. La més destacada és la introducció de monitoratge bilingüe en català i anglès per als usuaris de 4 a 8 anys en les activitats de Multiesport i Balla balla. El tècnic d’Esports de l’equipament, Manel Pons, explica que “incorporem el vocabulari del material i jocs en anglès en algunes parts de la classe amb l’objectiu de donar un valor afegit”. Pons aclareix que “no es tracta d’una sessió reglada d’anglès”, sinó que “l’adopció de l’idioma s’insereix en un programa formatiu enfocat específicament a transmetre valors educatius com l’esforç, l’amistat, l’esportivitat o el treball en equip. Enguany ho iniciem com a prova pilot, i, segons quina en sigui l’evolució, no descartem d’estendre-ho a la resta d’activitats infantils”.

Multiesport és una disciplina d’iniciació a l’esport mitjançant jocs i activitats lúdiques per treballar la psicomotricitat, la coordinació i la lateralitat que s’ofereix cada dilluns, dimecres i dijous de 16.30h a 18h, mentre que Balla balla és una activitat enfocada a la descoberta del cos i la seva estructura funcional que té lloc dimarts i dijous de 16.30h a 18h. Les activitats per a infants es completen amb sessions de Zumba Kids per a nens i nenes de 6 a 10 anys (dilluns i dimecres de 16.30h a 18h) i d’Style Dance per a balladors de 8 a 12 anys (divendres, de 16.45h a 18.15h).

Novetats per a adolescents
El Poliesportiu també amplia l’oferta de cursos per a adolescents. Pons explica que “l’any passat vam iniciar el Young fit de 12 a 16 anys com una combinació de balls i noves tendències, i enguany l’obrim dels 13 als 18 anys cada dimarts i dijous de 18h a 19h”. També hi ha novetats en la franja de 8 a 12 anys amb la programació d’una activitat d’Iniciació esportiva de 8 a 12 anys (dilluns i dimecres de 18h a 19h). D’aquesta manera, el Poliesportiu dóna resposta a la demanda d’algunes famílies que sol·licitaven més opcions per a menuts i joves.

Classes de prova
L’oferta d’activitats per a adults es compon d’una dotzena de propostes distribuïdes en horaris de matí, migdia, tarda i vespre, de 9h a 22.15h. Entre les innovacions, destaquen les sessions exprés de Hit fitness, una activitat d'alta intensitat de 15 minuts de durada. Com sempre, el Poliesportiu Municipal ofereix la possibilitat de fer una sessió gratuïta per provar abans de formalitzar la inscripció. Per a més informació, descarregueu-vos el document adjunt o bé truqueu al 93 540 51 51.
Web propietat de l'Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 F 93 540 93 52 • ajuntament@teia.cat | Contacta | Avís legal | Mapa del web | Login
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.