Ja us podeu descarregar el llibre 'Cuinem, parlem, mengem'

cuinemparlemmengemLa  Setmana Cultural de Sant Jordi és una bona ocasió per presentar aquest llibre, que és la recopilació de les receptes de cuina elaborades per les parelles lingüístiques del programa Voluntariat per la llengua en el taller de cuina de diferents països organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de  Teià i el Centre de Normalització Lingüística del Maresme dins del programa Voluntariat per la Llengua.

Cuinem, parlem, mengem és el títol que vam triar per fer aquestes trobades periòdiques en les quals l’objectiu  era parlar en català a través de la cuina, practicar  amb una activitat quotidiana com és cuinar i alhora aprendre els costums d’altres cultures.

Aquí mostrem el resultat de les 11 trobades que hem anat fent durant aquests dos anys. Ens ha sorprès la participació tant de les parelles lingüístiques com la del públic interessat a assistir-hi. Creiem que el resultat ha estat molt positiu per al voluntariat, per als aprenents i per als assistents. Volem agrair explícitament a les parelles lingüístiques la dedicació  per fer d’aques-tes sessions unes trobades molt esperades. Hem après molt els uns dels altres perquè, a més de compartir la llengua, ens hem pogut conèixer més, s’ha creat un clima de convivència i els aprenents s’han sentit valorats i estimats. El diàleg ha estat molt fluït.

Per tant, només ens queda convidar-vos a descarregar-vos el llibre en format PDF i a gaudir del tast d’aquestes receptes, fetes amb molt d’amor, i a descobrir el plaer de conèixer la diversitat de la cultura gastronòmica.

Tornar al principi

Cercador

bandaMpalTeia
logoCuinemParlemMengem
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.