El Consell Municipal de Cultura

Durant l’any 2010 i aquest primer trimestre del 2011, la Diputació de Barcelona ha estat elaborant el Pla d’Equipaments Culturals (PEC) de Teià.

Aquest mes de març ens han lliurat el document final; consta d’una primera part on han fet un diagnòstic, una radiografia de la situació dels equipaments de Teià; s’han entrevistat amb diferents entitats i persones i han intentat captar la situació. En una segona part del document fan propostes partint de tot el què han observat.

L’objectiu del PEC és que analitzem la situació cultural del poble i intentem trobar fórmules i maneres de funcionar per optimitzar els serveis que tenim. Ens apunta idees i algunes propostes concretes.

L’utilitat d’aquest document ara depèn de tots nosaltres, cal que entra tot les analitzem i decidim quines volem aplicar i com les prioritzem. També haurà estat de molta utilitat si aquest document ens serveix per reflexionar sobre cap on volem que tiri la programació cultural del nostre poble.

Tornar al principi

Cercador

recollida de mobles
NADONS2017
estelsole
enllumenat
bandaMpalTeia
logoCuinemParlemMengem
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.