La Biblioteca de Can Llaurador Centre ACTIC

bibliotecaLa Biblioteca de Can Llaurador de Teià és oficialment un centre col•laborador ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació). És la primera biblioteca de la comarca del Maresme en acollir aquesta iniciativa.

L'ACTIC és un instrument al servei de la ciutadania perquè pugui acreditar oficialment les seves competències en l'ús de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), davant de les administracions públiques, empreses privades i instàncies educatives.

L'ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador.


L'obtenció de la certificació passa per acreditar els coneixements TIC mitjançant un examen virtual que es realitza a l'aula multimèdia de la Biblioteca de Can Llaurador de Teià. Tots els tràmits, pagaments i obtenció dels certificats es fan a través d'una pàgina web.

Podeu ampliar la informació consultant el portal ACTIC:
http://actic.gencat.cat/

Tornar al principi
baner subs novetats

Cercador

retrum
estelsole

Cerca a la biblioteca

biblioteca pregunta
facebook twitter biblioteca can Llaurador

Visites a la Biblioteca

Avui: 14

Ahir: 16

Setmana: 37

Mes: 125

Totes 21345

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.